Helsingin Sanomat kertoi viime viikolla huhun, jonka mukaan HJK pyrkisi värväämään Hongasta keskuspuolustaja Robert Ivanovin ensi kauden joukkueeseensa. Hongan urheilujohtaja Hexi Artevan mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole läpihuutojuttu.

– Robert Ivanov on sitoutunut meille pitkäksi aikaa. Jos (HJK:n toimitusjohtaja) Aki Riihilahti haluaa ylläpitää keskustelua, hän voi varmaan lähettää tarjouksen, Arteva kuittasi utelut Helsingin Sanomille (HS:n koko juttu luettavissa täältä).

Ensi kauden valmennustiimiään Honka on Helsingin Sanomien mukaan vahvistamalla VPS:ää aiemmin valmentaneella Petri Vuorisella. Vuorinen on tiettävästi myös kakkosjoukkue Honka Akatemian valmennuksessa mukana.

Kauden päättäneen eurolopputurnauksen finaalissa Honka oli yhteismaalein 3-1 IFK Mariehamnia parempi ja palaa siten eurokentille kuuden vuoden tauon jälkeen.

– Tässä on just sellainen juhla, jonka haluan joukkueelle kovan kauden jälkeen. Olemme kuin Ellun kanat saunan lauteilla. Kaikki ovat laittaneet itsensä likoon. Tässä on väsynyttä porukkaa. Raskas kausi. Hieno matka, Arteva tiivisti tuntojaan pelin jälkeen.

[readmore from=FC-Honka]

Kauaa ei aiota juhlia, sillä pohjakunnon rakentaminen alkaa lähes välittömästi.

– Olemme tehneet rytminmuutoksen, ja harjoitukset jatkuvat tämän kauden jälkeen viisi viikkoa. Teemme isolla kuormalla kovaa fyysistä pohjaa. Joukkueen tulee olla rakenteeltaan valmiimpi aikaisemmin. Ensi kauden joukkue on pitkälti selvillä, urheilujohtaja kuittasi.