© Kuva: Getty Images

Huddersfield – Swansea: Vastapelijoukkueesta ideajoukkueeksi

Championship
Huddersfield – Swansea
Tiistai 26.11. klo 21:45

Championshipissä pelataan viikkokierros ja otan tiistain tarjonnasta ylös yhden ottelun. Kun kirjoitin Huddersfieldistä viimeksi, joukkue oli karmaisevan huonossa iskussa ja se oli tällä palstalla jatkuvasti vastapelijoukkueena. Asiat ovat muuttuneet sen jälkeen: nyt Hudds on aivan säällisessä iskussa ja siinä voi olla jo pientä ideantynkääkin. Swansea sen sijaan on ylisuorittanut ja epäilen, pystyykö joukkue pitämään playoff-paikastaan kiinni.

Huddersfield sai elämänlangasta kiinni, kun Danny Cowley astui joukkueen puikkoihin. Sen jälkeen pisteitä on tullut tasaisesti ja joukkue on päässyt jo putoamisviivan yläpuolelle. Viikonloppuna Hudds hallitsi peliä Birminghamia vastaan, mutta joutui lopulta tyytymään tasapeliin. Joukkue ei ole hävinnyt kotona viiteen viimeiseen otteluun. Karlan Grant on äitynyt hyvään iskuun ja nakuttelee maaleja tasaisesti – niitä on tällä hetkellä koossa jo yhdeksän.

Swansea hävisi pahaenteisesti kotonaan Millwallille. Steve Cooperin suojatit hallitsivat palloa ja loivat paikkojakin, mutta yleisesti ottaen suoritusta ei voi kehua. Joukkue on hävinnyt kotona jo neljä kertaa, mutta hieman yllättäen vieraissa sillä ei ole vielä yhtään tappiota. Tämä on todennäköisemmin tilastopoikkeama kuin todiste siitä, että joukkue on vieraissa parempi kuin kotona. Joukkueiden loukkaantumistilanne menee melko lailla tasan, eikä siitä saa tähän otteluun tulokulmaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Selvitettyään alkukauden karikot, Huddersfield ei ole merkittävästi Swansia huonompi joukkue. Pidän sitä jonkunlaisena kotisuosikkina ja vetosuositus meneekin kotimenestyksen puolesta: Huddersfield voittaa ottelun kertoimella 2,65.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.