Suomi kohtaa ensi perjantaina EM-karsinnoissa Liechtensteinin. Päävalmentaja Markku Kanerva valitsi joukkueeseensa sekä kapteeni Tim Sparvin että varakapteeni Paulus Arajuuren. Molempien pelituntuma on kuitenkin ollut loka-marraskuussa hyvin vajavainen.

Arajuuri loukkasi polveaan lokakuussa pelatussa maaottelussa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Sen koommin hän ei ollut pelannut, mutta tänään toppari palasi kehiin Pafos FC:n ottelussa Paralimnia vastaan. Kyproksen pääsarjan peli päättyi 1-1- tasanumeroihin, ja Arajuuri pelasi täydet 90 minuuttia. Pafos jatkaa 12 joukkueen sarjassa sijalla 9.

Pafos FC

@pafosfcofficial
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για τον αγώνα κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου / The line - up for today’s match against Enosis Neon Paralimniou FC 🔵⚪️👊 #pafosfc #pafvenp #letsdoit #pame

Kapteeni Tim Sparv ei sen sijaan ole FC Midtjyllandin kokoonpanossa Tanskan Superliigan kärkiottelussa FC Kööpenhaminaa vastaan. Sparv on Arajuuren tavoin ollut tyystin vailla peliminuutteja sitten 12. lokakuuta pelatun Bosnia-ottelun. Hän on ollut toipumassa loukkaantumisestaan, mutta jo lauantaina Midtjylland tiedotti, ettei Sparv ole vielä valmis joukkueen kokoonpanoon.

Midtjylland johtaa ottelua puolen tunnin pelin jälkeen 1-0.

Poissa oman joukkueensa kokoonpanosta on edelleen myös Genkin Jere Uronen, mutta häntä Kanerva ei Huuhkajien marraskuun peleihin loukkaantumisen takia edes valinnut.