Huuhkaja-kapteeniston uutisia: varakapteeni palasi kentille, kippari yhä sivussa

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi kohtaa ensi perjantaina EM-karsinnoissa Liechtensteinin. Päävalmentaja Markku Kanerva valitsi joukkueeseensa sekä kapteeni Tim Sparvin että varakapteeni Paulus Arajuuren. Molempien pelituntuma on kuitenkin ollut loka-marraskuussa hyvin vajavainen.

Arajuuri loukkasi polveaan lokakuussa pelatussa maaottelussa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Sen koommin hän ei ollut pelannut, mutta tänään toppari palasi kehiin Pafos FC:n ottelussa Paralimnia vastaan. Kyproksen pääsarjan peli päättyi 1-1- tasanumeroihin, ja Arajuuri pelasi täydet 90 minuuttia. Pafos jatkaa 12 joukkueen sarjassa sijalla 9.

Kapteeni Tim Sparv ei sen sijaan ole FC Midtjyllandin kokoonpanossa Tanskan Superliigan kärkiottelussa FC Kööpenhaminaa vastaan. Sparv on Arajuuren tavoin ollut tyystin vailla peliminuutteja sitten 12. lokakuuta pelatun Bosnia-ottelun. Hän on ollut toipumassa loukkaantumisestaan, mutta jo lauantaina Midtjylland tiedotti, ettei Sparv ole vielä valmis joukkueen kokoonpanoon.

Midtjylland johtaa ottelua puolen tunnin pelin jälkeen 1-0.

Poissa oman joukkueensa kokoonpanosta on edelleen myös Genkin Jere Uronen, mutta häntä Kanerva ei Huuhkajien marraskuun peleihin loukkaantumisen takia edes valinnut.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.