Huuhkajien EM-karsintaurakka on nyt paketissa. Seuraavaksi pelaajat palailevat seurajoukkueisiinsa ja pian odotetaan vahvistusta Suomen EM-alkulohkolle.

Sitä ennen on kuitenkin vielä aika juhlia. Huuhkajien joukkue ei hajaantunutkaan vielä tahoilleen vaan lentää tänään yhdessä Helsinkiin. Lennon on määrä laskeutua Helsinki-Vantaalle noin kello 16.45.

Kello 19 on edessä Helsingin Kansalaistorilla järjestettävä juhla. Paikalla on luonnollisesti Suomen A-maajoukkue itse, ja musiikista vastaavat ainakin JVG, Kaija Koo, Abreu ja Juha Tapio. Kansanjuhlaa voi seurata ainakin Yle Areenan kautta.

Teemu Pukki ei artistivalintoihin päässyt vaikuttamaan, mutta on kattaukseen tyytyväinen.

– Ei multa kysytty. Luulen, että ihmiset tiesivät, keitä ne haluaa sinne. Muutenkin tosi hyvä kattaus, kymmenen karsintamaalia tehnyt Pukki totesi Palloliiton kotisivuilla julkaistussa haastattelussa.

– JVG:n poikien kanssa jo vähän läheteltiin viestiä, ja Juha Tapio on myös futismiehiä. Hieno juttu, että siellä on kivoja artisteja. Torilla tavataan, Pukki lopetti.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Tappiosta huolimatta Teemu Pukin suupielet nousivat väkisinkin hymyyn Ateenan illassa, sillä ensi kesänä pelataan EM-kisoja ja tänä iltana juhlitaan Helsingin Kansalaistorilla klo 19.00! 🥳

palloliitto.fi/videot/maajouk… #Huuhkajat

Innolla tilaisuutta odottavat myös Juha Pirinen ja Lukas Hradecky.

– Terve kaikille. Tänään torille, nähdään siellä, Pirinen lähetti terveisensä.

– Kannattaa tulla, koska me ollaan siellä pitämässä hauskaa. Siellä on paljon artisteja ja tietenkin me Huuhkajat.

– Tervetuloa torille tänään, tulossa aivan huikee setti, Hradecky komppasi.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Huuhkajat palaa TÄNÄÄN Suomeen ja liitää Helsingin Kansalaistorille yhteiseen kansanjuhlaan!

Tervetuloa juhlistamaan EM-lopputurnauspaikkaa ja nauttimaan illasta yhdessä joukkueen ja tähtiartistien kanssa klo 19.00.

Lisätiedot 👉 bit.ly/Huuhkajien_kan…

#Huuhkajat #EURO2020