Huuhkajien maalilla vahvasti pelannut Jesse Joronen nauttii haasteista: ”Helppoja otteluita ei pidä toivoakaan”

© Kuva: Getty Images

Suomalaismaalivahti Jesse Jorosen edustama Brescia pyrkii sunnuntaina irti yli kuukauden kestäneestä voitottomasta kierteestä Italian Serie A:ssa, kun se kohtaa vieraskentällä AS Roman.

Nousijajoukkue Brescia voitti sarjakauden avausottelussaan Cagliarin 1-0 ja syyskuun 21. päivä Udinesen samoin lukemin. Sen jälkeen saldona on kuusi tappiota ja yksi tasapeli. Ennen maaottelutaukoa Fabio Grosso tuli päävalmentajaksi potkut saaneen Eugenio Corinin tilalle, mutta Grosson urakka alkoi 0-4-tappiolla Torinoa vastaan.

Helpolla pistetili ei kartu myöskään sunnuntaina AS Roman vieraana, mutta helppoja pisteitä mainiosti Kreikkaa vastaan Suomen maalilla maanantaina torjunut Joronen ei kaipaakaan.

– Ei missään nimessä. Mitkään peli eivät ole helppoja. Ei sitä mielestäni pidä toivoakaan, että halutaan helppoja otteluita. Mielenkiintoista on nimenomaan se, miten pystytään hankkimaan pisteitä vaikeista otteluista.

– Se ratkaisee kauden lopussa, kuinka hyvin se on onnistunut. Koska kaikki pelit ovat lähtökohtaisesti vaikeita. Ne pitää nimenomaan kääntää omalla työnteolla ja joukkuepelaamisella, Joronen pohti SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

Joronen on jo tähän mennessä päässyt pelaamaan Italiassa suurilla ja legendaarisilla stadioneilla, kuten Milanon San Sirolla ja Napolin San Paololla. Lauantaina listaan mitä suurimmalla todennäköisyydellä lisätään Rooman Stadio Olimpico.

– Olen sen verran tylsä vastaamaan näihin kysymyksiin, että minä en peleissä niitä kerkeä kauheasti ihailemaan. Keskityn peliin ja pelaan pelin, siinä ei sen puolesta kauheasti tule mietittyä, että onpa siisti paikka, Joronen naurahtaa.

AS Roma – Brescia -ottelu nähdään suoran lähetyksenä Ruudussa sunnuntaina klo 15.50 alkaen.

Kimmo Mäkinen


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.