Huuhkajille takaisku ratkaisuottelun alla: Joel Pohjanpalo jää sivuun – aiheuttaa muutoksia karsintaryhmään

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkue koki ikävän takaiskun, sillä Joel Pohjanpalo jää sivuun EM-karsintapeleistä Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan loukkaantumisen takia. Rasmus Karjalainen tulee mukaan joukkueeseen Pohjanpalon tilalle.

Ilta-Sanomien mukaan Pohjanpalo loukkasi nilkkansa maanantain harjoituksissa. Hyökkääjä ei harjoitellut maajoukkueen kanssa tiistain treeneissä Töölössä.

Lisäksi Albin Granlund ja Daniel O’Shaughnessy ovat liittyneet Huuhkajien harjoitusvahvuuteen. Kumpaakaan ei ole vielä nimetty joukkueeseen, mutta heistä toinen nousee mukaan ryhmään. Valintapäätöksestä kerrotaan myöhemmin.

Pohjanpalo oli pelikentiltä sivussa noin puolitoista vuotta nilkkavamman takia. Tämänkertaisessa loukkaantumisessa on kyse toisesta nilkasta. Pohjanpalo teki kuluvissa karsinnoissa maalin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Suomi kohtaa EM-karsinnoissa perjantaina Liechtensteinin ja maanantaina Kreikan.