Juventuksen valmentaja perusteli päätöstään ottaa Cristiano Ronaldo vaihtoon – mutta miksi portugalilainen oli niin vihainen?

© Kuva: Getty Images
Valioliigan eloonjäämiskamppailu Norwich - Bournemouth! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Italian Serie A:ta johtava Juventus ylsi nihkeään vierasvoittoon keskiviikkoillan Mestarien liigan ottelussaan Moskovan Lokomotivista. Douglas Costa teki ”Vanhan rouvan” 2-1-voittomaalin sensaatiomaisella tavalla vasta lisäajan kolmannella minuutilla.

Takerrelleen esityksen lisäksi ottelun jälkeen puhutti myös Juventuksen tähtipelaajan Cristiano Ronaldon tilanne. 34-vuotias Portugalin maajoukkueen kapteeni asteli monien yllätykseksi vaihtoon 81. minuutilla, kun manageri Maurizio Sarri vaihtoi konkarin tilalle Paulo Dybalan.

Ronaldo näytti tuohtuneelta tullessaan pois kentältä. Sarrin mukaan itse vaihtokomennus ei kuitenkaan ollut pelaajan ärsyyntyneisyyden syynä.

– Ronaldo oli vihainen, koska hänellä ei mene kovin hyvin. Hän on kärsinyt viime päivät polvivaivoista ja lähentäjälihas väsyy helposti, Sarri kertoi Sky Sport Italialle.

– Hän hermostui jo ensimmäisen jakson loppuhetkillä lähentäjän takia. Huomasin vaikeuksia spurtssa enkä halunnut ottaa riskiä.

Ronaldo sai syötön Juventuksen avausmaaliin. Tähtipelaajan vapaapotku oli painua maalivahdin käsien kautta suoraan sisään, mutta joukkuetoveri Aaron Ramsey vei osuman nimiinsä Ronaldon nenän edestä.

Ramsey kertoi ottelun jälkeen pyytäneensä Ronaldolta anteeksi tämän maalin ”varastamista”. Walesilainen kertoi, että luuli maalivahdin olevan lähellä häntä, minkä takia oli parempi pussittaa pallo varmasti rysään.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Valioliigan eloonjäämiskamppailu Norwich - Bournemouth! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!