KS: Teemu Pukki vie Kotkaa maailman kartalle – Norwichin edustaja saapuu neuvottelemaan yhteistyöstä suomalaisyritysten kanssa

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Norwichin ja Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki on Kotkasta kotoisin. Nyt valioliigatähti haluaa antaa kotikonnuilleen jotain takaisin, kun hän on Kymeen Sanomien mukaan aloittamassa markkinointiyhteistyön Kotkan ja Haminan kanssa.

Pukki on kotkalaisen jalkapallon kasvatti, ja hyökkääjä teki debyyttinsä Veikkausliigassa KooTeePeen riveissä vuonna 2006. Nyt suomalaishyökkääjä paukuttaa maaleja Valioliigassa.

KS:n mukaan Pukki on solminut markkinointiyhteistyösopimuksen Kotkan ja Haminan seudun kanssa. Lehden tietojen mukaan Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n, Kotkan kaupungin edustajat sekä Pukin manageri Jouko Lehtoranta pitävät ensi torstaina lehdistötilaisuuden, jossa kerrotaan yhteistyöstä tarkemmin.

Lisäksi paikalla nähdään valioliigaseura Norwich City FC:n kaupallinen johtaja Ben Tunnell. Norwich on käynnistänyt hiljattain ”Finland Projcetin”. Tunnellin on tarkoitus tavata kotkalaisia yritysjohtajia ja neuvotella mahdollisista yhteistyösopimuksista Norwich Cityn ja suomalaisyritysten välillä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!