© Kuva: Getty Images

Manchester United – Brighton: Loukkaantumiset edelleen isäntien riesana

Valioliiga
Manchester United – Brighton
Sunnuntai 10.11. klo 16:00

Manchester United pelaa tällä hetkellä uskottavuudestaan ja manageri Ole Gunnar Solskjaerin työpaikasta. Tähän on tultu, sillä kausi on ollut tähän asti tuskia täynnä ja United on vajonnut keskinkertaisuuden alhoon. Graham Potterin Brighton on vahvassa vedossa, mutta vieraissa joukkue ei ole erikseen vakuuttanut. Ainekset viihdyttävään matsiin ovat olemassa.

Unitedilla on pakkovoiton paikka, sillä Solskjaerin päivät ovat pian luetut, jos tulosta ei ala tulla. Puolustuksellisesti joukkue on hyvässä järjestyksessä, mutta poissaolot ovat syöneet hyökkäystehoja turhan pahasti. Poissaoloja on edelleen ja Manchester Unitedille jobinpostia tuli viikolla, kun UEL-ottelussa Scott McTominay jouduttiin ottamaan pois kentältä loukkaantumisen vuoksi. McTominayn poissaolo sunnuntaina olisi keskikentälle paha isku, sillä muut poissaolot rampauttavat joukkuetta jo pahoin.

Brighton on Potterin alaisuudessa aktiivisempi kuin Chris Hughtonin aikana. Brightonilta ei odotettu tälle kaudelle ihmeitä, mutta joukkue on antanut selkeästi odotettua enemmän. Vieraissa ainut voitto on tosin Watfordista ja Old Traffordin valot ovat tunnetusti kirkkaat. Silti Potterin joukkiolla on nyt mahdollisuutensa, kun isännät painivat poissaolojensa kanssa. Aivan täysin ilman poissaoloja eivät vieraatkaan tähän otteluun tosin pääse.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu ei ole vedonlyönnillisesti helpoimmasta päästä. Silti päässä kytee idea, jonka mukaan Brightonilla on kertoimia paremmat mahdollisuudet saada tästä ottelusta jotain mukaansa. Otan kevyenä tätä myötäilevän vetosuosituksen: Aasialainen tasoitusveto, Brighton +0.5 kertoimella 2,30.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.