Rangers-luotsi Gerrard ei hosu Alfredo Morelosin siirtoa: ”En ole luottavainen, olen varma”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

HJK:ssa Euroopan-valloituksensa aloittanut Alfredo Morelos oli jälleen kerran pääosissa, kun Rangers eteni sunnuntaina Skotlannin Liigacupin finaaliin. Hearts kaatui maalein 3-0, ja Morelos teki maaleista kaksi ja syötti yhden.

Jo pitkään on uumoiltu, että Morelosin seuraavassa siirrossa tulee liikkumaan todella monta miljoonaa. Asia on kiinnostava sikälikin, että HJK tulee kuittaamaan siirrosta oman prosenttiosuutensa.

BBC:n mukaan Morelos oli vihjaissut viikonloppuna kolumbialaiselle radiokanavalle, että hän saattaisi lähteä Skotlannista jo tammikuun siirtoikkunassa. Rangersin valmentaja Steven Gerrard ei kuitenkaan tähän usko tippaakaan, vaan vakuuttaa Morelosin iskevän maaleja Rangersille myös keväällä.

– En ole luottavainen. Olen sataprosenttisen varma siitä, ettei hän lähde minnekään, Gerrard kuittasi utelut BT Sportin TV-haastattelussa.

23-vuotias Morelos on tehnyt tällä kaudella Rangersille jo 20 maalia. Gerrard myönsikin, että hän on ollut joukkueelle käänteentekevä pelaaja.

– Olimme tietoisia siitä, että meillä oli alla viisi tappiollista välierää. Koin kuitenkin, että olimme henkisesti eri tilanteessa kuin viime vuonna.

– Tiesin silloin, että meillä oli rajoituksemme, etenkin ysipaikalla. Se, että käytössämme olivat nyt Alfredo Morelos ja Jermain Defoe sai pelin tuntumaan minusta ehdottomasti erilaiselta.

– Olemme paremmassa vireessä kuin 12 kuukautta sitten, mutta meidän täytyy pyrkiä jatkossakin kehittymään, Gerrard naulasi.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!