SK: FC Inter tarjonnut seuralegendoilleen palkanalennusta – avainpelaaja jättänyt jo hyvästit joukkueelle

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter on tarjonnut seuralegendoilleen Timo Furuholmille ja Mika Ojalalle palkanalennusta, kertoo Satakunnan Kansa.

Kumpikin pelaaja on vielä ilman sopimusta ensi kaudelle, ja heistä vain Ojala, 31, on osallistunut kauden jälkeen Interin harjoituksiin, sillä hänen nykyinen diilinsä päättyy vasta tämän kuun lopussa. Interin kapteenina toiminut Furuholm, 32, ei ole ollut mukana päävalmentaja José Riveiron vetämissä treeneissä.

Furuholm ja Ojala ovat yhteensä pelanneet Interin riveissä yli 500 ottelua, ja he olivat myös päättyneellä kaudella isoissa rooleissa, kun joukkue tuli Veikkausliigassa toiseksi.

Inter on jo aiemmin tiedottanut, että Hanson Boakai, Daniel Kamy, Daan Klinkenberg ja Miro Tenho jättävät seuran, mutta Satakunnan Kansan mukaan varma lähtijä on myös laitapuolustaja Niko Markkula.

Markkula, 29, on edustanut Interiä kaudesta 2017 lähtien ja noussut pelipaikallaan liigan parhaimmistoon, sekä Suomen A-maajoukkueen rinkiin. Satakunnan Kansan mukaan Markkulan mahdollisia seuravaihtoehtoja ovat Seinäjoen Jalkapallokerho ja norjalainen Tromsø IL, jossa vaikuttaa muutamakin suomalainen. Markkula on jo jättänyt hyvästit Interin joukkueelle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.