SuomiFutis seuraa livenä historiallista iltaa: Nappaako Huuhkajat EM-kisapaikan?

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat pelaa tänään, perjantaina, ehkä maajoukkuehistoriansa suurimman ottelun Telia 5G Areenalla Helsingissä. Vastassa on jalkapallon lilliputtimaa Liechtenstein, ja voitolla Suomi etenee ensi kesän EM-kisoihin.

Voit seurata illan tapahtumia reaali-ajassa SuomiFutis-sivuston erikoissivulta TÄÄLTÄ.

Seuraamme erikoissivulla reaaliajassa ottelun tapahtumia. Lisäksi live-seurantaan lisätään jo ennen ottelua esimerkiksi ennakkomateriaalia sekä tunnelmia stadionilta. Ottelun jälkeen live-seuranta jatkuu vielä vähintään tunnin ajan tai niin kauan kuin raportoitavaa riittää.

– Tämä on Suomen futishistorian suurin ilta. Jos live-seurannassa rupeaa tulemaan kirjoitusvirheitä, syytän Suomen talvea, kommentoi SuomiFutis-sivuston toimituksen esimies Jaakko Perttilä, joka tuottaa live-seurannan sisällön.

Lisäksi kannattaa myös seurata SuomiFutiksen Instagram-tiliä, jossa seurataan tiiviisti ottelua Kansalaistorilta sekä stadionilta. Pääset Instagram-tilille TÄSTÄ.