Dortmund oli ottaa rumasti nokkiinsa sarjanousija Paderbornia vastaan perjantai-illan Bundesliiga-ottelussa. Marco Reus pelasti joukkueellensa pisteen lisäajan maalilla, mutta lyttäsi joukkueensa suorituksen pelin jälkeen.

Dortmund oli avausjakson jälkeen jo 0-3-tappiolla kotiedustaan huolimatta. Toisella jaksolla Jadon Sancho toi Dortmundin mukaan peliin, ja kuusi minuuttia ennen päätösvihellystä Axel Witsel loi toivoa tasurista.

Reus puski pelin tasoihin lisäajan toisella minuutilla Sanchon keskityksestä, mutta ei ollut tyytyväinen pisteeseen. Dortmund, joka hävisi Bayern Münchenille peräti 0-4-lukemin ennen maajoukkuetaukoa, olisi voinut nousta voitolla sarjataulukon toiselle sijalle.

– Emme voi enää koskaan pelata tällä tavalla, Reus kertoi DAZN:lle ottelun jälkeen.

– Emme tiedä mitä tuolla tapahtui. Olemme häpeissämme, me emme voi enää koskaan suoriutua noin. Se oli täyttä paskaa!

Lucien Favren miehistö matkustaa ensi viikolla Barcelonan vieraaksi Mestarien liigassa, jonka jälkeen joukkue kohtaa Hertha Berliinin Bundesliigassa.