TPS solmi tärkeän jatkosopimuksen – joukkueen Veikkausliigaan torjunut maalivahti jatkaa tolppien välissä

© Kuva: Tiina Pirilä
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Veikkausliigaan kaudeksi 2020 noussut Turun Palloseuran kertoo verkkosivuillaan tehneensä vuoden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Jere Koposen kanssa.

42 Veikkausliigan ottelua urallaan FC Interissä ja SJK:ssa pelannut Koponen, 27, siirtyi TPS:n rvieihin kesken kauden 2019 Liettuan pääsarjajoukkue FK Palangasta.

Loppukauden aikana Koponen oli iso osa TPS:n nousua, sillä hän pelasi molemmat veikkausliigakarsinnan ottelut kokkolalaista KPV:tä vastaan eikä päästänyt karsinnoissa maaliakaan. Ennen karsintoja Koponen torjui Palloseuran maalilla neljässä Ykkösen ottelussa.

– Jeren olemus muistuttaa hyvästä ja onnistuneesta loppukaudestamme, joka päättyi tavoitteeseemme. Hänellä on ammattimaiset otteet ja selkeät tavoitteet sekä motiivi näyttää parasta osaamistaan jälleen myös Veikkausliigatasolla. Jerellä on poikkeuksellisen hyvä pelilukutaito sekä taito ehkäistä tilanteita ennalta, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kehui seuran sivuilla.

Koposen mukaan jatko ”Tepsissä” oli hänelle helppo päätös. Koppari uhkuu haluja palata liigapelien pariin.

– Oli hienoa päästä mukaan TPS:n projektiin kesken kauden ja oli totta kai upeaa, että sain antaa oman panokseni loppukaudella kentällä. TPS-kannattajat tekivät suuren vaikutuksen ja karsintamatsien tunnelma oli hienointa, mitä olen urallani koskaan kokenut, Koponen kiitteli.

TPS kertoo tiedotteessa järjestävänsä keskiviikkona 27. marraskuuta tiedotustilaisuuden, jossa se julkaisee uusia pelaajasopimuksia.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!