© Kuva: Getty Images

Valencia – Granada: Saako vieraiden alamäki vauhtia?

La Liga
Valencia – Granada
Lauantai 09.11. klo 17:00

Lauantain La Liga -nostona on Valencian ja Granadan välinen ottelu. Valencian kautta voisi kauniisti sanoa vaihtelevaksi, kun taas Granadalla on alkanut ylisuorittamisen jälkeen koittaa arki. Lauantaina Valencia yrittää vauhdittaa Granadan alamäkeä kiehuvalla Mestallalla. Sen jälkeen joukkueet jäävät ansaitulle maaottelutauolle.

Valencia on tahkonnut viime ajat kahden pelin viikkovauhtia. Viime viikonloppuna joukkue kaatoi vieraissa Espanyolin täysipainoisen esityksen jälkeen ja viikolla Mestarien liigassa Lille jäi valencialaisten jyrän alle. Albert Celades on siis saanut korjattua joukkueen iskukykyä. Muutama poissaolo isäntien miinukseksi on laskettava, eikä ottelurasituskaan täysin huomiotta voi jäädä.

Granada on siis hävinnyt kaksi viimeistä peliään. Joukkue on tasoonsa nähden edelleen liian korkealla sarjataulukossa. Diego Martinezin kipparoima sarjanousija tullee ajan oloon putoamaan sarjataulukossa lisää, vaikka sarjasopimuksen uusimisen ei pitäisi tuottaa vaikeuksia. Tässä Granadan suurimmat toiveet liittyvät isäntien tason heittelyyn. Normaaliesityksellä Valencia on vahvoilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Kuten arvata saattaa, menen tässä kotijoukkueen matkassa. Otan suoraa voittoa vetosuositukseen, mutta rohkeammat veikkaajat saattavat valita jonkun aasialaisen tasoituksen kerrointa nostamaan. Vetosuositus on Valencia voittaa ottelun kertoimella 1,67.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.