Valmentajalegendalta tylyt torut Cristiano Ronaldolle: ”Ei ole harhauttanut ketään kolmeen vuoteen”

© Kuva: Getty Images

73-vuotias valmentajalegenda Fabio Capello ei ollut alkuunkaan mielissään siitä, miten Cristiano Ronaldo reagoi joutuessaan vaihtopenkille sunnuntaisen Juventus-Milan ottelun 55. minuutilla. Ilmeisesti polvivaivastakin kärsinyt portugalilainen äksyili valmentaja Maurizio Sarrille ja poistui tiettävästi stadioniltakin paria minuuttia ennen ottelun päättymistä.

Vaikka Sarrilla riittikin Cristiano Ronaldon kiukulle ymmärrystä, oli pelaajan kahta viimeistä seuraa Real Madridia ja Juventusta valmentanut Capello hyökkääjän käytöksestä nyreissään. Peliesityskään ei Capelloa miellyttänyt.

– Cristiano ei ole kunnossa ja hänen kentältä ottamisensa oli oikein. Sellainen vaihto vaati luonnetta, mutta se toi Juventukselle voiton, Capello totesi Sky Calcio Clubin haastattelussa AS:n mukaan.

– Se, ettei Cristiano istahtanut penkille ja hän mussutti Sarrille, ei jätä hänestä hyvää kuvaa. Myös tuollaisina hetkinä täytyy osata olla mestari.

– Totta puhuen Ronaldo ei ole harhauttanut kolmeen vuoteen ketään. Muistan sen, kun hän vielä teki niin, mutta nyt sitä tekevän (PauloDybala ja Douglas Costa, Capello sivalsi.

Capello ihmetteli myös Sarrin tyyneyttä tilanteessa.

– Minä olisi sättinyt häntä ja sanonut, että hänen täytyy kunnioittaa pelikavereitaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.