© Kuva: Getty Images

Venäjä – Belgia: Huippupeli vailla panosta

EM-karsinnat
Venäjä – Belgia
Lauantai 16.11. klo 19:00

I-lohkossa EM-paikat on jo jaettu: vakuuttavalla tavalla lohkossa edenneet Venäjä ja Belgia pelaavat molemmat ensi kesänä EM-kisoissa. Vieraileva Belgia on ollut lohkossa todella julma ja jatkaa kahdeksan ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. Lauantain ottelun isännällä, Venäjällä on tahranaan vain yksi tappio ja se juuri vieraspelistä Belgialle. Tässä pelissä joukkueet pelaavatkin lähinnä kunniasta.

Venäjä näytti lokakuun otteluissa, minkä verran sillä on tasoeroa lohkon keskikastiin: ensin kaatui Skotlanti kotona 4-0 ja heti perään Kypros vieraissa lukemin 0-5. Totuuden nimissä on sanottava, että Belgia on vastuksena aivan eri planeetalta. Tämä siitä huolimatta, että Venäjän suoritustaso on ollut kovalla tasolla sekä Nations Leaguessa että tässä karsintalohkossa – jonka taso muuten on sangen vaatimaton.

Belgian hurja porukka tulee olemaan oletettavasti vahvoilla itse EM-kisoissakin – sen verran vahvalta on meno näyttänyt. Viime kuussa ensin kaatui San Marino suurinumeroisesti ja sen jälkeen Kazakhstan 2-0 puolivaloilla. Belgialla on laatua tarjolla kaikille pelipaikoille ja viime MM-kisojen jälkeen joukkue on voittanut kaksitoista ottelua neljästätoista mahdollisesta. Ainoa kysymysmerkki lauantaina on motivaatio, sillä mikään pakko ei ole voittaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat voivat ottaa ottelun halutessaan löysin rantein, mutta ehkäpä lohkon kärkipaikasta nähdään silti kunnon matsi. Panoksettomassa ottelussa, jossa molemmilla on vahva tulivoima, maistuu kaikkein eniten runsasmaalisuus. Vetosuositus onkin Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,80.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.