Hurja huhu: Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara yhdistetty Juventukseen

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Daily Mailin mukaan Juventus on kiinnostunut Huuhkajien Glen Kamarasta.

Tammikuussa Glasgow Rangersiin siirtynyt 24-vuotias keskikenttäpelaaja oli yksi Huuhkajien EM-karsintojen avainpelaajista, kun Markku Kanervan miehistö selvitti tiensä ensimmäistä kertaa EM-lopputurnaukseen.

Huuhkajien lisäksi myös seurajoukkueessaan loistavasti esiintynyt Kamara on herättänyt Juventuksen lisäksi tiettävästi kiinnostusta myös Leedsissä, Crystal Palacessa ja Brightonissa.

Juventus pitää Kamaraa lähteen mukaan potentiaalisena tulevaisuuden pelaajana. Rangers on arvioinut Kamaran reilun yhdeksän miljoonan euron arvoiseksi pelaajaksi. Seura maksoi Kamarasta tammikuussa vajaat 60 000 euroa.

Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard on ilmoittanut useampaan otteeseen, ettei yksikään avainpelaaja vaihda maisemaa tammikuun aikana.

– Yksikään parhaista pelaajistani ei lähde tammikuussa. Ainoat täältä lähtevät pelaajat ovat sellaisia, jotka tarvitsevat peliaikaa. Avainpelaajani eivät ole myynnissä mihinkään hintaan. En voi sanoa tätä sen selkeämmin, Gerrard totesi lehdistölle.

Kamara pelasi EM-karsinnoissa täydet minuutit Italia-otteluissa. Lehti kertoo Juventuksen kiinnostuneen Kamarasta kyseisissä otteluissa.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!