Huuhkajat rustasi hauskan kirjeen Joulupukille: ”Onkohan ne sukua?”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaisten jalkapallon ystävien jouluun, eli historiallisiin EM-kisoihin on aikaa reilut puoli vuotta. Se varsinainen joulu häämöttää kuitenkin jo alle kolmen viikon päässä, joten Suomen maajoukkueiden joulukalenterissakin mennään jo neljännessä luukussa.

Tänään Huuhkajien pelaajat Albin Granlund ja Jasse Tuominen sekä valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela rustasivat kirjeen Joulupukille. Toiveita esitettiin molemmille läsnäoleville pelaajille, päävalmentaja Markku Kanervalle ja tietysti Huuhkajien faneille.

– Mää toivon Albinille uudet takareidet. Molempiin jalkoihin, varmuuden vuoksi, Nurmela heitti heti kärkeen.

”Rivelle” Nurmela ehdotti ”sellaisia silmälaseja, joissa on pyyhkijät”.

– Ei tarvii käyttää lippistä enää. Se ei ollut hirveen hieno, Granlund komppaa.

Seuraavaksi mietittiin, mahtaako Teemu Pukki olla Joulupukin sukulainen. Lahjatoivetta Pukille ei videolla kuitenkaan pohdittu, mutta Lukas Hradeckylle pantiin tilauksen korillinen alkoholitonta jouluolutta.

Jasse Tuomiselle päätettiin toivoa paljon peliaikaa ja maaleja, ja kannattajille tietysti arpaonnea ensi kesän EM-kisojen lippuarvontoihin.