Suomalainen laitapuolustaja Jere Uronen on edelleen poissa kokoonpanosta, kun hänen joukkueensa KRC Genk kohtaa viimeisessä Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussaan vieraskentällä Napolin. Ottelu jää Genkin tämän kauden viimeiseksi eurokentillä, sillä se jää varmuudella lohkonsa jumboksi. Genk on saanut viidestä ottelusta yhden pisteen.

KRC Genk

@KRCGenkofficial
De selectie voor onze laatste wedstrijd in de Champions League tegen Napoli. Carlos Cuesta moest op het laatste moment afhaken met een blessure. 🤜💪🔵⚪️#krcgenk #UCL #samengenk

Uronen loukkaantui lokakuun lopussa pelatussa sarjaottelussa Antwerpia vastaan. Väliin on jäänyt sen jälkeen jo viisi Belgian Jupiler-liigan ottelua, Huuhkajien marraskuun maaottelut sekä myös molemmat marraskuussa pelatut Mestarien liiga -pelit Liverpoolia ja RB Salzburgia vastaan.

25-vuotias Uronen sai ensimmäisellä kaudellaan Mestarien liigassa tililleen kolme ottelua. Hän pelasi täydet minuutit vasempana laitapuolustajana vieraspelissä Salzburgissa sekä kotiotteluissa Napolia ja Liverpoolia vastaan. Salzburgille ja Liverpoolille Genk hävisi selkein numeroin, mutta Napolia vastaan se puristi 0-0 -tasapelin.

Eurooppa-liigaa Uronen on pelannut Helsingborgissa ja Genkissä jo yhteensä 19 ottelun verran, mutta kokemus Mestarien liigasta oli uran ensimmäinen.

Ottelu Napoli-Genk alkaa tiistaina kello 19.55 ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.