Liverpool ja Napoli etenivät jatkoon Mestarien liigassa – puolalaiskärki iski hattutempun alle 40 minuutissa

© Kuva: Getty Images

Liverpool ja Napoli varmistivat tiistaina jatkopaikkansa Mestarien liigassa.

Liverpool voitti Itävallassa RB Salzburgin maalein 2-0 ja Napoli kotikentällään Genkin 4-0. Jere Uronen ei ollut mukana Genkin kokoonpanossa. Liverpool voitti lohkon ja Napoli eteni pudotuspeleihin lohkokakkosena.

RB Salzburg olisi tarvinnut jatkopaikkaan kotivoiton. Isännät aloittivat ottelun pirteästi, mutta Salzburgin heikko viimeistely piti kamppailun maalittomana.

RB Salzburgin entinen pelaaja Naby Keïta iski ottelun voittomaalin noin tunnin kohdalla. Keïtan maalin syötti niin ikään aiemmin itävaltalaisseuraa edustanut Sadio Mané. Liverpool pisti ottelun lopullisesti pakettiin minuuttia myöhemmin Mohamed Salah’n maalilla. Salah viimeisteli ottelun viimeisen osuman käytännössä nollakulmasta.

Toisaalla Napoli piti Genkiä pilkkanaan ja eteni komealla tavalla kevään pudotuspeleihin. Napolin Arkadiusz Milik teki hattutempun 38 minuutissa ja kamppailu oli ohi ennen kuin se ehti alkaakaan. Ensimmäinen Milikin osumista syntyi jo toisella minuutilla.

Kyseessä oli todennäköisesti Napolin päävalmentajan Carlo Ancelottin viimeinen ottelu seuran peräsimessä. Napolin on huhuttu korvaavan Ancelottin Gennaro Gattusolla.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!