Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky teki kaksi tärkeää torjuntaa, kun Bayern Leverkusen voitti Schalken Bundesliigassa lauantai-iltana 2-1-lukemin.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
FINAL

Was a cagey end, but we hang on for all 3 points!

A very important home win for staying in the mix at the top of the table!

#B04S04 | 2-1

Schalke aloitti ottelun räväkämmin, ja Benito Ramani pakotti Hradeckyn torjuntatöihin jo kuuden minuutin pelin jälkeen.

Alkupaniikin jälkeen Leverkusen sai ottelun paremmin haltuunsa ja siirtyi johtoon jo vartin kohdalla. Leon Baileyn kulmapotku löysi Lucas Alarion, joka nikkasi pallon tyylikkäästi maaliin.

25 minuutin pelin jälkeen Ramani pääsi yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta Hradecky piti maalinsa puhtaana taitavalla venytyksellä.

Kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä Leverkusen tuplasi johtonsa kauniin hyökkäyskuvion päätteeksi. Seinäsyötöllä boksiin murtautunut Charles Aránguiz keskitti pallon kohti etutolppaa, mistä Alario tuikkasi sen maaliin.

Schalke pääsi mukaan peliin vielä 82. minuutilla, kun Raman onnistui viimein pistämään pallon maaliin. Hradecky ei ihan yltänyt Ahmed Kutucun matalaan keskitykseen, eikä Ramanin tarvinnut kuin tökätä peliväline tyhjiin.

Leverkusen piti kuitenkin johtoasemastaan kiinni, ja voitti pelin 2-1. Leverkusen nousee tuloksen myötä 25 pisteeseen neljäntenä olevan Schalken kanssa.