© Kuva: Pekka Mäntylä

Lunasta ilmainen 20€ liveveto Huuhkajien EM-avaukseen!

Peliyhtiö NordicBet haluaa juhlistaa Huuhkajien pääsyä jalkapallon EM-kisoihin. Uutena asiakkaana saat nyt normaalin 100% tervetulobonuksen lisäksi 20 euron ilmaisen livevedon Huuhkajien EM-kisojen avausotteluun sekä 10 ilmaiskierrosta! Lunastat kaiken tämän jo 10 euron talletuksella, joten nyt kannattaa ottaa tarjous taskuun!

Lunasta huipputarjous näin:

  1. Avaa tili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus ja lunasta tervetulobonus.
  3. Saat 20€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen otteluun pelipäivänä.

Lohkoarvonnat on suoritettu

EM-kisojen lohkot arvottiin viikonloppuna Bukarestissa ja Suomi arvottiin odotetusti B-lohkoon Belgian, Tanskan ja Venäjän seuraksi. Suomi pelaa kisojen avausottelunsa lauantaina 13.6. Kööpenhaminassa, jolloin vastaan asettuu Tanska. Venäjää vastaan Huuhkajat pelaavat keskiviikkona 17.6. ja lohkon päätösottelu pelataan maanantaina 22.6. Belgiaa vastaan.

Lohko on siinä mielessä haastava, että Huuhkajilla on siinä kaksi vieraspeliä ja kivikova Belgia on yksi kisojen mestarisuosikkeja. Tämä ei kuitenkaan Markku Kanervan suojatteja masenna, vaan hyvänä päivänä jokainen vastus pystytään haastamaan. Kohta on kaikkien aikojen EM-kesä!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa vain NordicBetin uusille asiakkaille. Tarjous on voimassa 16.12.2019 klo 00:59 asti. Tarjouksen lunastamiseksi on talletettava vähintään 10 euroa. Ilmainen liveveto on käytettävissä Suomen ensimmäisen EM-kisojen pelin livekohteissa. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi (et saa ilmaisvedon panosta takaisin). Voitot tulee kierrättää 3 kertaa 14 päivän aikana vähintään kertoimella 1.50. Lue tarkemmat ilmaiskierrosten sekä 100% talletusbonuksen säännöt ja ehdot tarjoussivulta.