Mistä näkee Huuhkajien EM-kisoihin valmistavat ottelut? Televisiointi vielä auki: ”En voi vahvistaa, näkyvätkö pelit ilmaiseksi”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkueen ottelukalenteri tulevalle keväälle valmistui keskiviikkona. Viimeisimpänä joukkue sopi hallitsevan maailmanmestarin Ranskan kohtaamisesta.

Suomi pelaa ennen 12. kesäkuuta alkavaa EM-lopputurnausta neljä kisoihin valmistavaa ottelua. Maaliskuussa vastaan asettuvat Ranska ja Puola, kesäkuussa Ruotsi ja Viro. Lue aiheesta lisää täältä.

Historiallisen lopputurnauspaikan myötä kiinnostus Huuhkajien otteita kohtaan on kasvanut jatkuvasti. Nyt moni varmasti kysyy seuraavaa: mistä kevään valmistavat ottelut voi seurata kotisohvalta käsin, jos paikan päälle pääseminen ei onnistu?

Huuhkajien EM-karsintaottelut näkyivät suorana ja ilmaiseksi netti-tv-palvelu Viafreessä, ja samat lähetykset näkyivät myös Viasatin maksukanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa. Päättyneen EM-karsinnan kaksi viimeistä ottelua näytettiin myös Nelosella.

Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo kertoi, ettei valmistavat pelit näyttävä kanava ole vielä tiedossa.

– Meillä on oikeudet. Ei ole tehty päätöksiä tai suunnitelmia sen suhteen, miten tai missä pelit näytetään. En voi vahvistaa, näkyvätkö pelit ilmaiseksi, Salo selitti SuomiFutis-sivustolle.

Huuhkajien valmistavat ottelut ennen EM-kisoja

Pe 27.3.
Puola-Suomi

Ma 30./ Ti 31.3.
Ranska-Suomi

To 4.6.
Ruotsi-Suomi

Su 7.6.
Suomi-Viro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.