Napoli pestasi pikavauhtia uuden päävalmentajan – penkin päähän toinen Milan-legenda

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Napoli on nimittänyt uudeksi päävalmentajakseen Gennaro Gattuson, joka korvaa tehtävässä Carlo Ancelottin.

Ancelotti, 60, aloitti Napolin käskyttäjänä ennen viime kautta. Hän sai potkut tiistaina illalla johdatettuaan joukkueen vain hetkeä aiemmin Mestarien liigassa jatkoon. Napoli on kuitenkin pelannut Italian Serie A:ssa lähes kaksi kuukautta ilman voittoa ja on sarjassa vasta seitsemäntenä.

Gattuso, 41, tunnetaan parhaiten AC Milanista, jota hän edusti pelaajana menestyksekkäästi ennen kuin luotsasi joukkuetta vuoden 2017 marraskuusta viime kevääseen. Ancelotti ja Gattuso voittivat Milanissa yhdessä muun muassa Serie A:n mestaruuden ja kahdesti Mestarien liigan, kun Ancelotti toimi joukkueen päävalmentajana.

Sky Sport Italian mukaan Gattuson ja Napolin sopimus on alustavasti loppukauden mittainen, mutta siinä on optio yhdestä lisävuodesta.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!