Rangers eteni Eurooppa-liigan pudotuspeleihin – Glen Kamara urakoi täydet minuutit

© Kuva: Getty Images

Rangers eteni Eurooppa-liigan pudotuspeleihin, kun se pelasi Young Boysin kanssa kotikentällään lohkovaiheen päätöskamppailussa tasan 1-1.

Rangers aloitti ottelun todella vahvasti, ja se pystyi luomaan jo ensiminuuteilla hyviä maalipaikkoja. Avausmaali nähtiin kovasta painostuksesta huolimatta vasta puolen tunnin kohdalla.

Hurjassa vireessä oleva Alfredo Morelos pääsi karkuun vieraiden puolustuksen sählätessä, ja viimeisteli varmasti ottelun avausmaalin.

Young Boys pääsi hieman paremmin mukaan peliin avausjakson loppupuolella, mutta se ei kyennyt luomaan kuin yhden maalintekoyrityksen. Rangersilla sen sijaan oli useita loistavia paikkoja lisätä johtoaan.

Rangers jatkoi painostustaan myös toisen puoliajan alussa, ja Young Boys oli suurissa vaikeuksissa kotijoukkueen hyökätessä. Vieraat saivat kuitenkin sen jälkeen otetta pelistä, ja pystyivät luomaan hyviä maalipaikkoja.

Paras tilanne osui Christian Fassnachtille ottelun 66. minuutilla, mutta hänen puskunsa kotijoukkueen maalilla Allan McGregor pystyi torjumaan kulmapotkuksi.

Morelosilla oli hetkeä myöhemmin hyvä mahdollisuus iskeä kotijoukkue kahden maalin karkumatkalle, mutta David von Ballmoos kesti vieraiden tolppien välissä.

Young Boys hallitsi suurimmaksi osaksi toista jaksoa, varsinkin sen loppua, mutta huippupaikoille pääsy oli vaikeaa. Vieraiden toivo heräsi kuitenkin vielä varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla, kun se iski ottelun tasoihin. Pallo kimposi Borna Barisicin kautta maalin edestä omaan verkkoon.

Lisäosumia ei kuitenkaan enää nähty. Glen Kamara urakoi kotijoukkueen keskikentällä täydet minuutit. Kotijoukkueen Ryan Jack näki punaista korttia ottelun lisäajalla otettuaan toisen keltaisen kortin.

Porto kaatoi samaan aikaan pelatussa lohkon toisessa kamppailussa Feyenoordin lukemin 3-2, ja nousi lohkovoittoon.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.