Serie A:n huippukamppailu päättyi tasapeliin – Antonio Conte muistutti kannattajia: ”He eivät saa kääntyä pelaajia vastaan”

© Kuva: Getty Images

Internazionale ja AS Roma pelasivat perjantai-iltana maalittoman tasapelin San Sirolla Serie A:n 15. kierroksen avausottelussa.

Tasapelin myötä Juventuksella on mahdollisuus palata sarjakärkeen lauantaina, jos seura onnistuu voittamaan omassa ottelussaan Lazion. Inter on eilisen tasapelipisteen avulla sarjakärjessä kahden pisteen päässä Juventuksesta.

Interin kannattajat vihelsivät ottelun aikana useampaan otteeseen pelaajilleen. Interin päävalmentaja Antonio Conte toivoi kannattajien kannustavan joukkuetta, eikä ottavan pelaajia silmätikukseen.

– Olin pettynyt siihen, kun kannattajat vihelsivät pelaajille heikkojen ensimmäisten kosketuksien jälkeen. Tarvitsemme tässä taistelussa kaikkia ja tarkoitan myös kannattajia. Heidän on kannustettava meitä, eikä kääntyä pelaajia vastaan yhden virheen jälkeen.

– Älkää unohtako, että moni näistä pelaajista on nuoria, eivätkä he ole tottuneet pelaamaan San Siron kaltaisilla stadioneilla, Conte muistutti.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille