Mielenkiintoisia hankintoja off-seasonilla tehnyt SJK tiedottaa kotisivuillaan kahden pelaajansa lähdöstä. Maisemaa vaihtavat 18-vuotias keskikenttäpelaaja Maximo Tolonen ja 29-vuotias toppari Boris Kadio.

Tolonen pelasi SJK:ssa kahden viime kauden aikana yhteensä 13 veikkausliigaottelua ja teki niissä yhden maalin.

– Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet minulle erittäin opettavaisia. Saavuin 16-vuotiaana poikana ja olen saanut täällä itsenäistyä ja aikuistua. Kun siirryin tänne, minut otettiin upeasti vastaan. Fanit, organisaatio ja kaupunki olivat kaikki tässä mukana, joten sopeutuminen ei kauaa vienyt, Tolonen sanoo SJK:lle kirjoittamassaan kiitoskirjeessä.

– Vaikka nämä kaudet mitkä täällä olin, eivät menneet tavoitteiden mukaan, olivat ne kuitenkin myös tärkeitä oppitunteja. Itsestä ainakin tuntuu, että jokainen pelaaja ja taustahenkilö kasvoivat myös näiden hankaluuksien aikana.

– Tämä oli askel oikeaan suuntaan kohti läpimurtoa pääsarjatasolla, ja nyt on aika jatkaa muualla.

Norsunluurannikkolainen Boris Kadio siirtyi SJK:hon elokuussa 2018. Puolentoista kauden aikana hän pelasi 21 veikkausliigaottelua ja teki yhden maalin.

[readmore from=SJK]

Kolmen muun pelaajan jatko SJK:ssa on yhä auki. Denys Oliinykin ja Jesse Sarajärven jatko SJK:ssa selviää myöhemmin talven aikana. Kahdeksan maalia viime kaudella tehnyt Oliinyk on kuulunut SJK:n ehdottomaan parhaimmistoon. Joukkueen maalitilaston kakkoseksi yllettiin viime kaudella kahdella maalilla.

Lisäksi SJK on tarjonnut Billy Ionsille mahdollisuuden kuntouttaa itseään Seinäjoella viime talven leikkauksen jäljiltä. Ionsin jatko SJK:ssa selviää kuntoutusjakson päättyessä.