Valioliigapelaaja teki härskin tempun – manageri vaihtoi pois kentältä, mutta kiisti tapahtumien yhteyden

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Englannin Valioliigan lauantain kierroksen ottelussa Leicesterin ja Norwichin välillä nähtiin ensimmäisellä jaksolla erikoinen tapahtumasarja.

Norwichin keksikenttätaituri Emiliano Buendia tarvitsi hoitoa, joten Norwich-pelaajat pelasivat pallon yli rajojen.

Yleinen tapa pelin jatkuessa on, että vastustajajoukkue palauttaa pallon tällaisen jälkeen toiselle joukkueelle. Leicesterin nigerialaishyökkääjä Kelechi Iheanacho ei suostunut kuitenkaan pelaamaan palloa takaisin Norwichille, vaan lähti hyökkäämään.

Norwichin Christoph Zimmermann joutui kaatamaan Iheanachon sääntöjen vastaisella tavalla. Tilanne raukesi lopulta, kun Kettujen keskikenttämies James Maddison laittoi vaparin päätyrajan yli ja maalipotkuksi.

– Hän luki tilanteen täysin väärin. Pallo olisi pitänyt antaa takaisin. Onneksi siitä hyökkäyksestä ei tullut mitään, Leicesterin manageri Brendan Rodgers sanoi tilanteesta lehdistötilaisuudessaan.

Rodgers otti Iheanacho pois kentältä hetki tapahtuman jälkeen. Ottelun jälkeen pohjoisirlantilaisluotsi kuitenkin kiisti sen liittyneen nigerialaisen temppuun.

– Halusin muuttaa 4-3-3-järjestelemään, ja hän joutui laidalle. Hän ei ole luontainen laitahyökkääjä, joten olisin voinut vaihtaa hänet vasta tauolla tai jo siinä tilanteessa. Ratkaisu oli täysin taktinen, Rodgers kertoi.

Tilanteen seuraukset olisivat voineet olla vielä pahemmat, sillä Norwichin pelaajat raivostuivat Iheanacholle totaalisesti. Norwichin keskikenttämies Todd Cantwell nappasi Iheanachoa kurkun seudulta kiinni, minkä vuoksi hän sai tilanteessa keltaisen kortin. Videotuomarit tarkistivat tilannetta vielä mahdollisen punaisen kortin varalta, mutta eivät muuttaneet päätuomarin ratkaisua.

– Tilanne olisi voinut johtaa punaiseen korttiinkin, mikä olisi ollut todella kiusallista. Onneksi tämän kummempaa ei tapahtunut, Rodgers huokaili.

Ottelu päättyi lukemiin 1–1. Teemu Pukki vei Norwichin johtoon, mutta Leicester tuli tasoihin Norwich-vahti Tim Krulin omalla maalilla.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!