Serie A
AS Roma – Lazio
Sunnuntai 26.01. klo 19:00

Rooman paikallistaisto AS Roma – Lazio on italialaisen jalkapallon ehdottomia klassikoita. Stadio Olimpicolla pelattavassa derbyssä ei ole minkäänlaista kotietua, sillä stadion toimii molempien joukkueiden kotiareenana. Ottelusta on odotettavissa jalkapallon ja suurten tunteiden juhlaa.

Roma on paikalliskilpailijaansa seitsemän pistettä perässä ja paineet ottelun voittoon ovat suuret. Roma pelasi viikolla cuppia ja putosi Juventukselle 3-1 tappion jälkeen. Roma on kärsinyt pitkin kautta kokoonpanomurheista ja myös sunnuntaina Paulo Fonsecan muonavahvuudesta puuttuu useampikin avauksen pelaaja. Roma on ollut kotistadionillaan tällä kaudella yllättävän suurissa vaikeuksissa – kotivoittoon on päättynyt vain puolet peleistä.

Lazio on sen sijaan Stadio Olimpicolla toistaiseksi lyömätön. Simone Inzaghi on saanut joukkueen huikeaan lentoon ja varsinkin hyökkääjä Ciro Immobile on ollut liekeissä – mies on paukuttanut maaleja liukuhihnalta. Myös Laziolle tuli viikolla lähtö Cupista Napoli-tappion myötä – huomattavaa on, että joukkueella on päivän lepoetu paikallisvastukseen nähden. Niinpä joukkue pystyy keskittymään Serie A:han ja tähtäin on varmasti mestaruudessa asti.

Lyö vetoa ottelusta:

Lazio on omissa pahveissani parempi joukkue ja saa tässä vihjeen. Ottelussa saatetaan nähdä maaleja runsaastikin, joten otan vetosuosituksena suoraa voittoa ja jätän tasapelivarmistukset varovaisemmille petsareille. Vetona siis Lazio voittaa ottelun kertoimella 2,40.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO