Bayer Leverkusenin käsiohjelmassa käännösmoka – sopii kenties Joel Pohjanpalolle vielä paremmin?

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Bayer Leverkusen kohtaa sunnuntain bundesliigaottelussaan Fortuna Düsseldorfin, Reininmaan derbyssä siis. Leverkusenin kokoonpanossa ei enää nähdä Joel Pohjanpaloa, joka lainattiin tällä viikolla kevätkauden ajaksi Hamburger SV:n joukkueeseen sarjatasoa alemmas.

Ottelun käsiohjelmassa käsiteltiin myös suomalaisen siirtoa. Mukaan liitettiin kaksi sanaa suomeakin, mutta valitettavasti Lukas Hradecky tai kukaan muukaan ei ollut tarjonnut käännösapua.

Tarkoitus oli toivottaa Pohjanpalolle onnea matkaan tai kaikkea hyvää, mutta tekstinpätkän otsikoksi päätyikin ”Ole varovainen”. Tekstin lopussa oleva alkuperäinen ajatus ”Mach’s gut” paljastaa, että kyse on todellakin virheestä, vaikkei nyt valittu versiokaan välttämättä kaukaa haetulta kuulosta.

Pohjanpalo on kärsinyt viime kausien aikana niin paljon loukkaantumisista, että varovaisuuteen lienee totisesti syytä. Varmasti Leverkusenissakin arvostetaan, jos mies on taas ensi kesänä terveenä ja täydessä tikissä käytettävissä, maalirikkaan kevätkauden jälkeen. Joten olehan varovainen, Joel!

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!