Bayern Münchenin harjoituksissa kunnon käsirysy – ”Aina samaa p*skaa”

© Kuva: Getty Images

Tunteet kuumenivat Bayern Münchenin harjoituksissa keskiviikkona. Maajoukkuepelaaja Leon Goretzkan ja viime vuonna maajoukkueesta nuorennusleikkauksen nimissä pudotetun Jérôme Boatengin pinna paloi niin pahasti, että mentiin aina käsirysyyn saakka. Tilanne rauhoittui vasta, kun Robert Lewandowski ja Thomas Müller tulivat kaksikon väliin.

Treeneissä pelattiin pienkentän peliä, johon seura oli kutsunut kaksi virallista erotuomaria paikalle. Tuomarit olivat treeneissä läsnä valmennusryhmän tilaamina, koska edellisten höntsien jälkeen pelaajisto kävi kiivasta sananvaihtoa. Tuomarien läsnäolon toivottiin rauhoittavan tunnelmia, mutta näyttää siltä, että kävikin päinvastoin.

Erityisen lämpimänä kävi Leon Goretzka. Goretzka ei pitänyt tuomarien rankkarituomiosta ja urputti tilanteesta vielä juomatauollakin. Goretzka riiteli asiasta Müllerin ja Mickael Cuisancen kanssa. Sitten hän kääntyi ja teki pelikaverilleen Müllerille loukkaavan, ”suunsoittoa kuvaavan eleen”.

Asia ei kuitenkaan jäänyt tähän. Goretzka taklasi seuraavassa tilanteessa Boatengia niin rajusti, että kokenut puolustaja tulistui. Hermojen petettyä Boateng läimäytti Goretzkaa avokämmenellä poskelle. Kiihkeistä treeneistä kertonut Bild jakoi välienselvittelystä todistusaineistona myös kuvamateriaalia.

– Pallo oli kaukana ja hän tulee tilanteeseen täysillä ja napit edellä! Mitä h*lvettiä, huusi Boateng raivoissaan, kunnes valmentaja Hansi Flick tuli rauhoittelemaan häntä.

– Aina tätä samaa p*skaa sinun kanssasi, Müller puolestaan totesi Goretzkalle.

Vielä samana iltana Goretzka ja Boateng näyttivät kuitenkin tehneen täydellisen aselevon, sillä molemmat postasivat sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa poseerataan hymyssä suin. ”Jalkapallo on tunteita”, ja ”rauhoittukaa kaikki”, kirjoitettiin kuvan saatteeksi.

 

View this post on Instagram

 

++++BREAKING NEWS++++ #FußballistEmotion #AlleMalEntspannen #miasanfamily 🤜🏼🤛🏾 ❤️ @jeromeboateng

A post shared by Leon Goretzka (@leon_goretzka) on

Bayern Münchenin seurajohto ei tiettävästi suunnittele rankaisevansa riitapukareita mitenkään.

Lähde: Tageszeitung


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.