Valioliiga
Brighton – Chelsea
Keskiviikko 1.1. klo 14:30

Valioliigajoukkueiden ulosmittaus jatkuu uudenvuoden päivänä, jolloin pelataan täysi kierros yhtä ottelua lukuun ottamatta. Tässä vaiheessa sesonkia korostuvat joukkueiden materiaalin leveys ja pelaajien palautuminen. Päivän ensimmäinen nosto on Brightonin ja Chelsean välisestä kamppailusta.

Brighton otti viime kierroksella tärkeän voiton alamaissa olevasta Bournemouthista. Graham Potterin suojattien peli-ilme on ollut hyvä ja joukkue voisi olla sarjataulukossa jopa nykyistä korkeammalla peliesitysten varjolla. Brighton nauttii tässä ottelussa lepoedusta, sillä se pelasi edellisen ottelunsa päivää aikaisemmin kuin Chelsea. Kun tähän lisää vielä hyvän terveystilanteen, voidaan kotijoukkueelle antaa hieman hyvää, kun tätä ottelua arvioidaan.

Chelsea löytyy edelleen sarjataulukosta neljänneltä sijalta, mikä on sangen hyvin, kun miettii joukkueen ailahtelua viime aikoina. Joulukuussa Frank Lampardin suojatit hävisivät nimenomaan otteluita, joissa olivat ennakkosuosikkeja. Usein vaikeudet ovat johtuneet puolustuspään ongelmista, eikä Kepa Arrizabalaga ole maalissa ollut kovin vakuuttava. Viime kierroksella Chelsea selätti alun ongelmansa ja löi Arsenalin ottelun lopussa tekemillään maaleilla. Kentälle Lampard kaipaisi ainakin Marcos Alonsoa ja Christian Pulisicia.

Lyö vetoa ottelusta:

Brighton kärsii pienestä aliarvostuksesta ja lisäksi edellä mainitut rasitustekijät kääntävät hieman viisaria kotijoukkueen suuntaan. Tässä houkutteleekin lyödä vetoa sen puolesta, että Brighton ottaa vähintään pisteen. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Brighton +0.5 kertoimella 1,91.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO