Huhu: Juventus haluaa keskikenttämiehen Bayernista – vaihtokauppa mahdollinen?

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Serie A:ssa toisena oleva Juventus pyrkii vahvistamaan keskikenttäänsä tammikuun siirtoikkunassa. Vanhan rouvan ykkösvaihtoehtona on pidetty argentiinalaista Leandro Paredesia, mutta näyttää erittäin vahvasti siltä, ettei PSG ole valmis pelaajastaan luopumaan.

Tuttosportin mukaan Juventus onkin nyt kääntämässä katseensa kohti Kaakkois-Saksaa. Espanjalainen Thiago Alcantara on saanut tyytyä muutamissa peleissä paikkaan vaihtopenkillä, ja Bayern München saattaisi olla halukas hänet myymään.

Toistaiseksi siirtoa pyöritellään vasta ajatusten tasolla, mutta harkinnassa on myös jonkinlaisen vaihtokaupan mahdollisuus. Osana tätä vaihtokauppaa Juventus luopuisi saman pelipaikan Emra Canista. 25-vuotias Can on pelannut Juventuksen avauskokoonpanossa tällä kaudella vain kahdesti. Can nousi ammattilaiskentille juuri Bayern Münchenin junioreista.

28-vuotias Thiago on pelannut Bayernissa vuodesta 2013 lähtien. Hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2021.

Lähteet: Calciomercato ja Eurosport

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!