Huippuluotsi käärmeissään joukkueensa romahdettua tärkeässä pelissä – puolet joukkueesta lennätti ottelun alla hotelliinsa tähtiparturin

© Kuva: Getty Images

RB Leipzig on Bundesliigan sarjakärjessä vielä tämänkin viikonlopun jälkeen, mutta lauantaina Schalkesta murskaavan 5-0 -kotivoiton ottanut Bayern München hengittää niskaan enää yhden pisteen päässä. Leipzig itse oli taipunut aiemmin samana päivänä Eintracht Frankfurtin vieraana maalein 0-2.

Leipzigin arvostettu ja kohuttu päävalmentaja Julian Nagelsmann, 32, puhisi pelin jälkeen kiukkua omiensa asennetta kohtaan. Syykin tähän on selvinnyt, sillä jota kuinkin puolet joukkueen pelaajista oli lennättänyt joukkueen hotelliin tähtiparturin Englannista saakka. Jotain ajan hengen mukaistahan siinä on, että peliesityksistä riippumatta täytyy tukan kentällä olla tiptop-kunnossa.

– Kun on lähellä huippua, täytyy aina kysyä, minne haluaa mennä, Nagelsmann sanoi medialle Sport1:n mukaan.

– Joko haluan päästä ylös terävimmälle huipulle ja saavuttaa jotain, tai sitten käännyn aiemmin alas, ja syön ja juon mukavasti jotakin. Silloin voi olla lopussa vain neljäs, jos hyvin käy.

Nagelsmann ei nimennyt kritiikissään pelaajiaan nimeltä, vaan arvosteli yleisellä tasolla joukkueen asennetta. Se saattoi liittyä hyvinkin siihen, että alle 24 tuntia ennen ottelua joukkueen hotelli Villa Kennedyyn, Frankfurtiin lennätettiin Lontoosta paikan päälle ”tähtiparturi” Sheldon Edwards.

Edwards postasi Instagramiin lukuisia valokuvia Leipzigin pelaajista uuden tukkamallinsa kanssa. Miehen tukanleikkuusta nautiskeli kaikkiaan yhdeksän joukkueen pelaajaa, monet aivan nimekkäimmästä päästä: Ethan AmpaduPatrik SchickAmadou HaidaraTyler AdamsDayot UpamecanoAdemola LookmanNordi MukieleChristopher Nkunku ja Yussuf Poulsen.

Jamaikalla syntynyt Sheldon Edwards on yksi Lontoon kysytyimpiä partureita. Hän on muun muassa Usain Boltin luottosaksija, joka kohentaa myös muun muassa Olivier Giroud’n ja Raheem Sterlingin hiuskuontaloita HD Cutz-nimellään. HD Cutzilla on Instagramissa yli 346 000 seuraajaa.

Sport1:n mukaan Edwardsin tuolille istahtaminen vähän ennen tärkeää ottelua ei ole tuonut ainakaan saksalaisjoukkueille onnea aiemminkaan. Kun Edwards parturoi Dortmundin pelaajia Lontoossa viime kevään Mestarien liigan neljännesvälierän alla, hävisi Dortmund Tottenhamille 0-3. Schalke koki vielä kovemman kohtalon taipuessaan kollektiivisen parturireissun jälkeen Manchester Citylle 0-7.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.