Huuhkajien kolmosvahti Anssi Jaakkolan olkapää on leikattu. Operaatiosta kertoo Twitter-tilillään Jaakkolan seura Bristol Rovers.

– Anssi Jaakkola kävi aiemmin tällä viikolla onnistuneessa olkapääleikkauksessa, joka oli seurausta maalivahdin MK Donsia vastaan pelatussa ottelussa saamasta vammasta.

– Täysi keskittyminen toipumiseen ja kuntoutumiseen nyt. Kaikkea hyvää ja pikaista paranemista, Anssi, seura kirjoitti twiitissään.

Bristol Rovers

@Official_BRFC
👇@anssi_jaakkola underwent successful surgery on his shoulder earlier this week, following the injury the goalkeeper sustained against MK Dons.

👊Full focus on recovery and rehab now and all the best for a speedy recovery, Anssi!

#BristolRovers

Bristol Rovers ei ole esittänyt arviota suomalaisvahdin poissaolon pituudesta. Paikallislehti Bristol Post kuitenkin arvelee, että Jaakkolan toipuminen kestää ainakin noin kaksi kuukautta. Tällöin suomalainen voisi palata kentille maaliskuussa.

[readmore from=Jaakkola-Anssi]

Bristol Post nostaa kuitenkin esille myös muita valioliigamaalivahteja – kuten Burnleyn Tom Heatonin ja Nick Popen. Kun heiltä meni olkapää sijoiltaan, kesti kentille paluussa jopa neljästä kuuteen kuukautta. Jos Jaakkolankin kohdalla tällainen skenaario toteutuu, on miehen ehtiminen Huuhkajien EM-joukkueeseen uhattuna. Toivotaan kuitenkin parasta.

Jaakkola on pelannut Englannin Ykkösliigassa erinomaisen vahvaa kautta. Hän on ollut monien mielestä paitsi Bristol Roversin parhaita pelaajia, niin myös yksi koko sarjan parhaista maalivahdeista. 32-vuotias Jaakkola on pelannut 21 liigaottelua, joissa hän on päästänyt 24 maalia. Nollapelejä sarjassa on seitsemän.