La Ligasta ja Serie A:sta tuttua arvokisapelaajaa kohti ammuttiin – ”Näin jonkun nousevan autostaan pistooli kädessä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

59 A-maaottelua Jugoslavian sekä Serbia ja Montenegron paidassa pelannut Darko Kovacevic oli joutua tiistai-iltana ammuskelun uhriksi. 46-vuotiasta Kovacevicia kohti ammuttiin hänen kotinsa ulkopuolella ateenalaisessa Glyfadan lähiössä Kreikassa.

Kovacevicin kerrotaan satuttaneen rytäkässä polveaan ja rannettaan. Hänet vietiin saamaan hoitoa sairaaaan. Vammat syntyivät ilmeisesti kaatumisen seurauksena.

Poliisiraportin mukaan kaksi miestä odotti Kovacevicia, kun hän poistui kotoaan ja oli nousemassa autoonsa. Toinen miehistä ampui, mutta ex-pelaaja onnistui väistämään luodin. Näin tapahtumista puhui toimittaja Vasilis Tempelis, joka kertoi El Larguerolle, mitä Kovacevic oli todennut poliisille:

– Näin jonkun nousevan autostaan pistooli kädessään ja lähestyvän minua. Kaaduin vaistonvaraisesti oikealle puolelleni ja hän ampui minua kohti. Sitten hän nousi autoonsa ja lähti, Kovacevic tiettävästi kertoi.

Hyökkääjien käyttämä auto löydettiin myöhemmin poltettuna Ateenan vanhan lentokentän lähettyviltä. Poliisi ei ole vielä tavoittanut ampujaa.

Darko Kovacevic pelasi uransa aikana muun muassa Belgradin Punaisessa Tähdessä, Juventuksessa ja Real Sociedadissa, jota hän edusti peräti yhdeksän kauden ajan. Hyökkääjän viimeinen seura oli kreikkalainen Olympiakos, jossa hän pelasi vuosina 2007-2009.

Peliuran päätyttyä Kovacevic aloitti työt Olympiakosin urheilujohtajana. Hän hoiti tehtävää vuoteen 2018, ja siirtyi sitten Serbian jalkapalloliiton palvelukseen, niin ikään urheilujohtajan tittelillä.

Maajoukkueurallaan Kovacevic teki kymmenen maalia, yhden niistä Suomea vastaan lokakuussa 2002. Kahdesti UEFA Cupin maalikuninkuuden voittanut Kovacevic pelasi myös vuoden 1998 MM-kisoissa ja vuoden 2000 EM-turnauksessa.

Lähteet: Yahoo Sports ja AS

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS