Lähes kahden vuoden odotus ohi – Cristiano Ronaldo taas hattutempun makuun

© Kuva: Getty Images

Uskokaa tai älkää, mutta Cristiano Ronaldo oli ehtinyt pelata sarjaotteluita lähes kaksi vuotta ilman ainuttakaan tehtyä hattutemppua. Loppiaismaanantaina kuitenkin jysähti, kun Ronaldo teki kolme osumaa Cagliarin verkkoon Juventuksen 4-0 -kotivoitossa. Edellisen hattutemppunsa – tai tarkemmin sanottuna neljä maalia – Ronaldo oli tehnyt 18.3.2018, kun Real Madrid kukisti Gironan maalein 6-3.

Cristiano Ronaldo teki samalla Serie A -historiaa sikäli, että hänestä tuli ensimmäinen Serie A:ssa hattutempun tehnyt portugalilainen.

Ronaldon ensimmäistä maalia edelsi Cagliari-puolustajan paha harhasyöttö. Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja aavisti tilanteen, nappasi pallon, kiersi maalivahdin ja sijoitti pallon tyhjään verkkoon.

Toisen osumansa Cristiano Ronaldo teki rankkarista. Veto suuntautui vetäjästä katsottuna oikeaan alakulmaan maalivahdin hypätessä vasemmalle. Pilkku tuomittiin, kun Paulo Dybala kaadettiin väärin ottein.

Hattutemppu sinetöityi, kun Cristiano Ronaldo ohitti lähietäisyydeltä 82. minuutilla maalivahdin ja muutti loppunumeroiksi 4-0. Vaihtopenkillä aloittanut Gonzalo Higuaín oli ampunut vain hetkeä aiemmin puolustajan jalan kautta taululle 3-0. Ottelun kaikki maalit syntyivät toisella puoliajalla.

Juventus nousi ainakin hetkeksi Serie A:n sarjakärkeen, mutta Inter voi nousta vielä maanantaina ohi, jos se kaataa iltaottelussa Napolin. Cagliari on sarjassa kuudentena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.