Lukas Hradecky innoissaan Joel Pohjanpalon lainapestistä: ”Aika loistava siirto”

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Huuhkajien hyökkääjän Joel Pohjanpalon loppukauden lainasiirto Kakkosbundesliigassa toisena olevaan HSV:hen varmistui perjantaina.

HSV toivoo saavansa Pohjanpalosta maalipyssyn, sillä joukkueen tehokkain hyökkääjä, Lukas Hinterseer, on tehnyt vain kuusi maalia tällä kaudella. Eniten osumia hampurilaisseuralle on tehnyt keskikentän Sonny Kittel, joka on heiluttanut verkkoa yhdeksästi.

Pohjanpalon emoseurassa Bayer Leverkusenissa niin ikään pelaava Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky on onnellinen siitä, että Pohjanpalo pääsee paikkaan jossa saa oletetusti peliaikaa. Loukkaantumisten takia Pohjanpalo joutui Leverkusenissa lähinnä vaihtomiehen rooliin, kun oli pelikunnossa.

– Terapeuttiset suomikeskustelut jäävät nyt pois puoleksi vuodeksi, mutta ehkä minä pystyn ne uhraamaan, Hradecky veisteli Suplan Bundes-Luke -podcastissaan.

– Jollelle mielestäni aika loistava siirto EM-kisoihin valmistautumista silmällä pitäen. Hampurin pelitapa sopii mielestäni Jollelle loistavasti. He tarvitsevat sellaista boksihyökkääjää, ja Jolle on sellainen. He ovat pelanneet kahdella kärjellä tosi usein, mitä me emme tee hirveän usein. Se toimii mielestäni maajoukkueessa Teemu (Pukki)-Jolle -parina.

HSV:ssä Pohjanpalolta, 25, odotetaan paljon, sillä tulosta on tullut suomalaiskärjen päästessä kentälle Bundesliigassa.

– Loppu on Jollesta kiinni. Peliaikaa tulee varmasti. Toivon, että hän pysyy terveenä ja paukuttaa maaleja, niin saadaan huippukunnossa oleva hyökkääjä kisoihin, Hradecky sanoi.

Hradeckyn ja Leverkusenin pelit Bundesliigassa jatkuvat sunnuntaina 26. tammikuuta klo 19, kun joukkue kohtaa Fortuna Düsseldorfin. Ottelu näkyy Viasatin kanavilla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!