Veikkausliigaseura Interin viime kauden päätteeksi jättänyt keskikenttäpelaaja Mika Ojala on siirtymässä SJK:n riveihin, uutisoi MTV Urheilu.

– En usko, että kukaan olisi kauden lopussa arvannut, että näin tulisi käymään. Moni varmasti ajatteli, että kausi 2019 olisi vain alkusoittoa ja loistava pohja, jolle rakentaa [viitaten siihen, ettei ura jatku Interissä]. Onnistuneen vuoden jälkeen toivoin, että oma sitoutumiseni ja panostukseni näkyisivät neuvotteluissa ja niiden kulussa, Ojala kertoi MTV Urheilulle.

– Ensimmäinen sopimustarjous kuitenkin jo kertoi, että seuran halu kehittyä ja panostaa tulevaisuuteen eivät kohdanneet oman näkemykseni kanssa. Neuvottelut hoidettiin alusta asti epäammattimaisesti ja olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että niiden jälkeen kuljemme eri teitä, Ojala sanoi.

– Uskon, että asiat menivät juuri niin kuin pitikin. Tein itselleni ja heille selväksi, että allekirjoitan sopimuksen sellaisen seuran kanssa, jolla on palava halu kasvaa, kehittyä ja ennen kaikkea menestyä eikä ainoastaan pärjätä ja selviytyä, keskikenttäpelaaja jatkoi.

MTV Urheilun mukaan Ojalan ensi kauden seura on SJK. Keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan vahvistanut tätä tietoa.

– Sama huhu on kantautunut myös omiin korviini. Olen tällä hetkellä sydän ja mieli avoinna. Koen, että olen urani parhaassa henkisessä ja fyysisessä kunnossa, potentiaalia riittää vielä mihin tahansa. Toistaiseksi kaupunki ja jopa maa ovat vielä jatkon kannalta auki, Ojala kommentoi MTV Urheilulle.

Ojala, 31, pelasi viime kaudella 24 veikkausliigaottelua Interin riveissä. Näissä syntyi kuusi maalia, ja kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä.