© Kuva: Getty Images

Napoli – Inter Milan: Jatkuvatko Napolin pettymykset?

Serie A
Napoli – Inter Milan
Maanantai 06.01. klo 21:45

Italiassa potkitaan myös loppiaisena muutama peli ja nosto otetaan pettymyksentäyteisen alkukauden pelanneen Napolin ja sarjakärjessä komeasti viilettävän Interin välillä. Odotettavissa on hieno ottelu – kotijoukkueella on varmasti näyttämisen halu juuri sarjakärkeä vastaan.

Napolin alkukauteen mahtuu toki myös valmentajapotkut – Carlo Ancelotti sai tehdä tilaa Gennaro Gattusolle. Toistaiseksi ei Gattuso ole mitään kania onnistunut hatusta kaivamaan, joten tämä liike ei ole ongelmia ratkaissut. Tällä hetkellä Gattuso painii puolustuksen loukkaantumisten kanssa ja henkisestikään ei miehistö ole varmasti parhaassa tilassaan. Tämän piti kuitenkin olla se kausi, jolloin Napolissa oltaisiin voitu jopa nostettu kannua kauden päätteeksi.

Inter on tällä hetkellä Serie A:n paras joukkue, vaikka pisteissä Juventus onkin tasoissa – peliesitysten perusteella Inter on ollut Vanhaa Rouvaa parempi. Se on tällä hetkellä suurin suosikkini Scudetton voittajaksi. Interin upeasti onnistunut manageri Antonio Conte hakee maanantaina sadatta Serie A -voittoaan managerina. Jos tämä onnistuu, se on 145 ottelussa kaikkein nopein suoritus sarjan historiassa. Vierailla ei maanantaina mainittavia poissaoloja ole.

Lyö vetoa ottelusta:

Inter on Napolin kotistatuksesta huolimatta suosikkini tähän otteluun ja otetaan veto milanolaisten voitosta tasapelivarmistuksella: vetosuositus on Tasapeli ei vetoa: Inter kertoimella 1,90.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.