Bundesliga
Schalke – Mönchengladbach
Perjantai 17.01. klo 21:30

Bundesliga palaa talvitauolta tänä viikonloppuna ja perjantaina pelataan melkoinen herkkupala, kun alkukauden odotuksiin nähden yläkanttiin vetäneet Schalke ja Mönchengladbach kohtaavat. Schalke on sarjan puolivälissä viidentenä ja Gladbach peräti toisena RB Leipzigin ja Bayern Münchenin välissä.

Schalke päätti syyskauden todella hyvin, sillä viimeiseen yhdeksään peliin David Wagnerin suojateille kertyi vain yksi tappio. Samoin Schalken Veltins Arena on osoittautunut melkoiseksi linnakkeeksi, sillä kotijoukkue on kärsinyt tällä kaudella ainoastaan yhden tappion – kauden ensimmäisessä kotiottelussa. Ei huonosti joukkueelta, joka ennen kauden alkua oli voittajakertoimissa rankattu reilusti puolenvälin alapuolelle.

Mönchengladbach on vahvasti jopa mestaruustaistelussa mukana. Gladbach ei enää viimeisillä syyskierroksilla ollut kuitenkaan täysin vakuuttava, joten talvitauko tuli Marco Rosen joukkiolle hyvään aikaan. Iloisena asiana voidaan mainita sairastuvan tyhjeneminen – ainoastaan alakerran Ramy Bensebaini on edelleen poissa. Tilanne on tämän suhteen siis oleellisesti parempi, kuin isännillä.

Lyö vetoa ottelusta:

Etukäteen on odotettavissa tasainen ottelu – suosikin nimeäminen on lähes mahdotonta. Huomio kiinnittyy vähämaalisuuteen: Gladbachin puolustus on yksi sarjan pitävimpiä, eikä vieraissa ole maalien tekeminenkään ollut kovin helppoa. Tauolta paluu voi olla varovaisen tunnusteleva. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,17.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO