Sky: Arsenal ja Bayern München keskustelleet pelaajasiirrosta

© Kuva: Getty Images

Jérôme Boatengin uskotaan haluavan lähteä Bayern Münchenistä tammikuun siirtoikkunassa.

Saksan maajoukkueen entinen toppari on jäänyt Bayernissa hyvin vähälle vastuulle tällä kaudella. 31-vuotias toivoo pikaista siirtoa kovatasoiseen ympäristöön, jossa tulisi paljon peliaikaa.

Sky Sports Germanyn tietojen mukaan Bayern on valmis myymään Boatengin tammikuussa 15 miljoonalla eurolla.

Yksi Boatengin palveluksista kiinnostunut seura on Skyn mukaan Arsenal. Valioliigan jättiläinen ei tiettävästi aio tehdä isoja hankintoja vielä tammikuussa, vaan investoi ison summan – Skyn mukaan noin 175 miljoonaa euroa – pelaajahankintoihin vasta kesällä.

Alakerrassa myös laidalla pelaamaan pystyvä Boateng voisi olla tarpeellinen lontoolaisseuralle nyt, kun Calum Chambers on loukkaantuneena loppukauden ajan. William Saliba on lainalla Saint Etiennessä ja palaa Arsenaliin vasta kauden jälkeen.

Sky Germanyn mukaan Arsenal on tiedustellut Bayernilta vuonna 2014 maailmanmestaruuden voittaneen Boatengin siirtokorvauksen suuruutta ja pelaajan palkkaa sekä mahdollisuutta lainata saksalainen riveihinsä loppukaudeksi.