Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović pelasi maanantaina ensimmäisen ottelunsa AC Milanissa lähes kahdeksan vuoden tauon jälkeen.

Vuosina 2010-2012 Milanissa pelannut Ibrahimović, 38, palasi seuraan 27. joulukuuta loppukauden mittaisella sopimuksella, jossa on optio yhdestä lisävuodesta. Edelliset kaksi kautta hän vietti yhdysvaltalaisessa Los Angeles Galaxyssa, joka pelaa Major League Soccerissa.

Ibrahimovićin paluuotteluksi valikoitui kotipeli Serie A:ssa Sampdoriaa vastaan. Hänet vaihdettiin kentälle 55. minuutilla, mutta Ibrahimović sai jo ensimmäisellä puoliajalla isoimman reaktion irti yleisöstä, kun hän lähti lämmittelemään.

beIN SPORTS

@beinsports_FR
[📺LIVE - beIN SPORTS 3]
🔴⚫️ Zlatan Ibrahimovic is back !

Muuten ruotsalaishyökkääjän paluusta tai itse kamppailusta ei jäänyt juuri kerrottavaa. Kotiyleisö vihelsi omilleen ottelun päätyttyä 0-0-tasapeliin.

Vaikean kauden Serie A:ssa pelannut Milan on sarjataulukossa 18 ottelun jälkeen vasta 12. sijalla.

Aiemmalla kerrallaan Milanissa Ibrahimović pelasi 85 ottelua, joissa hän teki yhteensä 56 maalia ja syötti 24. Hän on urallaan edustanut myös Malmöä, Ajaxia, Juventusta, Internazionalea, Barcelonaa, Paris Saint-Germainia, Manchester Unitedia ja aiemmin mainittua LA Galaxya.