AL: Hakaan siirtynyttä Eero Markkasta tarjottiin myös Ilvekselle – ”Meidän pelitapaamme hän ei olisi sopinut”

© Kuva: Juha Tamminen
Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

FC Hakan tuore hankinta Eero Markkanen on edustuskelpoinen lauantain Suomen Cupin derbyottelussa Ilvestä vastaan. Haka viestitti asiasta Aamulehdelle torstaiaamuna.

Markkanen siiryi Veikkausliigaan paluun tehneen Hakan riveihin aiemmin helmikuussa yksivuotisella sopimuksella. Huuhkajissa 17 A-maaottelua pelannut Markkanen, 28, oli ollut syksystä saakka ilman seuraa ja pelannut viimeisimpänä indonesialaisen PSM Makassarin paidassa.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoi tulevan ottelun alla AL:lle, että todennäköisesti debyyttinsä Hakassa tililleen lauantaina saavaa Markkasta tarjottiin myös tamperelaisseuralle.

- Meidän pelitapaamme hän ei olisi sopinut. Toivottavasti Markkanen onnistuu Hakassa. Hyvä, että seurat hankkivat tuon statuksen suomalaispelaajia, Wiss sanoi.

Sekä Ilves että Haka ovat aloittaneet Suomen Cupin taipaleensa vahvasti. Molemmilla on kolmen ottelun jälkeen kasassa seitsemän pinnaa, eli tasapeli veisi molemmat varmuudella jatkoon. Kummankin joukkueen jatkopaikka on kuitenkin muutenkin todennäköinen.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!