Bayern-luotsi sai synttärilahjaksi seurajohdolta kynän – ”Sillä allekirjoitetaan papereita”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenillä kulkee taas. Bundesliigassa jättiläinen on kivunnut sarjakärkeen, ja Mestarien liigassa Bayern on voittanut tällä kaudella seitsemän peliä seitsemästä. Viimeksi tiistaina kukistui neljännesvälierien avausosassa Chelsea maalein 3-0, ja nyt Bayernin maaliero tämän kauden Mestarien liiga -peleistä on komea 27-5.

Erityisen hyvin Bayern tuntuu viihtyvän Lontoossa, sillä sen maaliero kolmesta viimeisestä Lontoossa pelaamastaan ottelusta – Arsenalia, Tottenhamia ja Chelseaa vastaan – on huikea 3-15.

Bayern Münchenin ensi kauden valmentajasta on liikkunut säännöllisesti erinäisiä huhuja. Viimeksi seuraan oltiin tuomassa ainakin PSG:n Thomas Tuchelia.

Nyt vaikuttaa kuitenkin vahvasti siltä, että marraskuussa valmennusvastuuseen nostettu Hansi Flick valmentaa Bayernia myös ensi kaudella. Tähän viittaa Bayernin johtokunnan puheenjohtajan Karl-Heinz Rummeniggen ottelun jälkeen Flickille antama syntymäpäivälahja. Flick täytti maanantaina 55 vuotta.

– Meillä oli eilen syntymäpäivä. Valmentajamme täytti 55 vuotta. Se on hyvä ikä. Kilistelimme juhlan kunniaksi jo eilen illalla, mutta haluaisin ojentaa hänelle tänä iltana vielä pienen lahjan, Rummenigge sanoi tiistaina median läsnäollessa Bildin mukaan.

– Hyvä Hansi, onneksi olkoon! Heille, jotka eivät tiedä, mitä punaisen paketin sisällä on: siellä on kynä.

– FC Bayernissa kynillä allekirjoitetaan joskus myös papereita. Toivotan sinulle onnea! Jatka samaan malliin ja pysy sellaisena kuin olet. Olemme erittäin, erittäin tyytyväisiä siihen, miten joukkue pelaa – sekä tuloksiin että pelitapaan.

Tähän saakka Bayern on sitouttanut Flickin vain kuluvan kauden loppuun, mutta nyt näyttää siltä, että pesti jatkuu kesän jälkeenkin. Jäämme odottamaan virallisia uutisia jatkosopimuksesta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.