Borussia Dortmund kohtaa ex-luotsinsa valmentaman PSG:n – ”Emmeköhän me tervehdi”

© Kuva: Getty Images

Mestarien liiga palaa talvitauolta tiistaina kahden ottelun voimin. Signal Iduna Parkilla Borussia Dortmund saa vastaansa Ligue 1:n sarjakärjen PSG:n. Ranskalaisseuraa valmentaa Thomas Tuchel, joka sai Dortmundista kenkää kauden 2016-2017 päätteeksi. Vuotta myöhemmin Tuchel teki sopimuksen PSG:n kanssa.

Vaikka Tuchel teki Dortmundissa hyvää työtä ja voitti viimeisellä kaudellaan Saksan Cupin, menivät sukset lopussa pahasti ristiin etenkin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzken kanssa. Watzke totesi DAZN:n haastattelussa kuivakasti, että ylimpiä ystävyksiä miehistä tuskin enää tulee, mutta kohtaaminen aiotaan hoitaa asiallisesti.

– Teimme kaksi vuotta hyvää yhteistyötä, mutta lopussa asioista tuli aika hankalia. Siitä on kuitenkin jo kolme vuotta aikaa, Watzke kommentoi.

– Tuchel on joka tapauksessa mahtava valmentaja. Kun näen hänet, tervehdin häntä varmasti, ja eiköhän hän tee samoin.

60-vuotiaan Watzken mielestä PSG on otteluparin suosikki, etenkin mahtavan hyökkäyskalustonsa ansiosta.

– Se, millaisia vaihtoehtoja Thomas Tuchelilla on hyökkäykseen, on ehkä ainutlaatuista eurooppalaisessa jalkapallossa. Se on aivan mieletöntä.

Kylian MbappéMauro IcardiEdinson Cavani ja Ángel Dí Maria saanevat seurakseen myös pikkuvammasta toipuneen Neymarin, joka nimettiin mukaan PSG:n tiistain kokoonpanoon.

Watzke uskoo kuitenkin, että Dortmundillakin on mahdollisuutensa, jos sillä osuu kaksi hyvää päivää oikeaan paikkaan. Saksalaisillakin on riveissään kiinnostava hyökkääjä, tammikuussa seuraan siirtynyt norjalaissensaatio Erling Braut Håland.

– Kovin moni 194-senttinen ei ole niin nopea. Itse asiassa en keksi ketään samanlaista, Watzke kehui suojattiaan.

Ottelu Borussia Dortmund-PSG alkaa kello 22 ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.

Lähde: Sport1


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.