Tyly arvio Carlo Ancelottin Bayern-ajasta: ”Se kuulostaa rajulta, mutta hänet on unohdettu”

© Kuva: Getty Images

Italialainen Carlo Ancelotti on tehnyt vaikuttavan uran niin pelaajana kuin valmentajanakin, mutta Bayern Münchenissä häntä ei juuri muistella vuoden 2017 liigamestaruudesta huolimatta.

Arvostetussa Kicker-lehdessä pitkään työskennellyt Karlheinz Wild sanoo Liverpool Echon haastattelussa, ettei se johdu Ancelottista ihmisenä.

– Valmentajana hänellä oli ongelmia Bayernissa. Hänellä oli tyypillisen italialainen tapa vetää harjoitukset. Se ei ollut kovin rankkaa. Oli tunne, että pelaajilla ei ollut paljon fyysistä voimaa, Wild toteaa.

Hänen mukaansa osa pelaajista jopa järjesti sen takia itselleen lisäharjoituksia, joissa ei ollut valmentajaa mukana. Ancelotti ei katsonut sitä hyvällä.

– Ancelotti menetti tärkeimmät pelaajat, nämä olivat häntä vastaan. Boateng, Müller, Hummels – joukkueen johtohahmot. Tämä tosin voi olla usein ongelmana Bayernissa. Koska se on niin iso seura, he kuuntelevat aina pelaajien mielipiteitä, sanoo Wild.

– Toinen tärkeä pointti on kieli – jos puhut italiaa italialaisena tai espanjaa. Mielestäni Carlo Ancelotti puhuu espanjaa hyvin, mutta hän ei osannut saksaa. Se on ongelma, jos ei pysty kommunikoimaan kielen kanssa.

Wildin mukaan tuntuu siltä kuin Ancelotti olisi työskennellyt Bayernissa vain ”vartin” ajan.

– Saksassa ei ole jälkiä Carlo Ancelottista. Ajanjakso oli liian lyhyt. Se kuulostaa rajulta, mutta hänet on unohdettu.

Tätä nykyä italialainen luotsaa englantilaista Evertonia.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!