Dortmundin urheilutoimenjohtaja oli haltioissaan saadessaan tiedon huippukärjen siirrosta – ”Tuntui kuin olisin ollut pikkupoika”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Dortmund hankki tammikuun siirtoikkunassa Erling Hålandin RB Salzburgista noin 20 miljoonalla eurolla.

Mestarien liigan maalipörssiä parhaillaan johtava Håland on aloittanut uransa Dortmundissa suorastaan loistavasti. 180 peliminuutissa, eli kahdessa täydessä ottelussa, on syntynyt peräti kahdeksan täysosumaa.

Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc kommentoi Hålandin hankkimista Sport Bildin haastattelussa. Zorc sai kuulla Hålandin saapumisesta jouluna.

– Meidän oli ylitettävä itsemme saadaksemme hänet ja ei ole salaisuus, että muut seurat tekivät paljon töitä hankkiakseen Hålandin. Tuntui kuin olisin ollut pikkupoika, Zorc viittasi tunteeseen kuullessaan Hålandin siirtyvän Dortmundiin.

– Hän on erityinen pelaaja, koska hän on loistavan tekniikan omaava nopea pelaaja, joka laadukas viimeistelijä. Ensimmäisissä neuvotteluissamme sain jo fiiliksen, että kaikki meni hyvin ja hän oli mielissään. Sovimme loistavasti yhteen.

– Hän on myös erityinen persoona, joka sopii Dortmundiin, stadioniimme ja kannattajiimme. Tällainen ilmapiiri inspiroi häntä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!