IFK Mariehamn ja Helsingin IFK pelasivat lauantaina 2-2-tasapelin Suomen Cupin Veikkausliigan A-lohkossa.

IFK Mariehamn

@IFKMariehamn
IFK ställer upp med följande spelare i kvällens match mot @HIFKedustus

Forsman-Järvenpää, Buwalda (K), Okoye, Sumusalo- Sjöroos, Karlström, N. Mäenpää, Ebwelle - Backaliden, Tolonen.

Avbytare: Sjöblom, Hamza, Grönlund, Yagan, Beeks, Moise.

#ifk1919

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
FC Inter voitti TPS:n lukemin 1-0, eli voitolla IFK Mariehamnista HIFK etenisi Suomen Cupin jatkopeleihin! Matsi alkaa Eckeröhallenissa tunnin päästä.

HIFK tänä iltana - HIFK ikväll:

HIFK siirtyi johtoon toisen jakson viidennellä minuutilla. Sakari Tukiainen taisteli rangaistusalueella pallon Erikson Carlosille, joka tykitti pelivälineen verkkoon. 0-1.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
HIFK lähettää ikäviä terveisiä Turkuun! - Erikson Carlos pamauttaa pallon vähän onnekkaastikin verkkoon #suomencup #ruutu ruutu.fi/video/3567701

Varttia myöhemmin pallo oli jälleen Mariehamnin maalissa, kun Jukka Halme ampui tarkan maanuoliaisen takakulmaan. 0-2.

Jukka Halme lataa aivan huikean maanuoliaisen sisään - HIFK:n jatkopaikka taas askelta lähempänä #suomencup #ruutu ruutu.fi/video/3567718

Mariehamnin komea kavennus syntyi 81. minuutilla. Pallo pomppi kulmapotkun jälkitilanteessa Yvan Yaganille, joka pommitti kuulan rangaistusalueen tuntumasta ylänurkkaan. 1-2.

Armoton pommi kolahtaa ylänurkkaan - Yagan nostaa IFK Mariehamnin taas pistetaisteluun mukaan #suomencup #ruutu ruutu.fi/video/3567730

HIFK oli jo nousemassa taulukossa Turun Palloseuran yläpuolelle ja menossa siten viimeisenä joukkueena jatkoon, mutta IFK Mariehamn masensi helsinkiläiset ottelun viimeisestä hyökkäyksestään. HIFK:n maalivahti Arnold Origi torjui Riku Sjöroosin laukauksen, mutta irtopallossa oli ensimmäisenä Maximo Tolonen, joka laittoi pelivälineen verkkoon. 2-2.

HIFK:n jatkopaikka haihtuu ilmaan loppuhetkillä! - Tolonen lataa saarelaiset viimeisellä sekunnilla tasoihin #suomencup #ruutu ruutu.fi/video/3567739

Sekä HIFK että IFK Mariehamn jäivät pudotuspelien ulkopuolelle. A-lohkosta jatkoon etenevät TPS:n lisäksi Helsingin Jalkapalloklubi, FC Inter ja Honka.